TICKETS INCREASE TO FULL PRICE ON MONDAY, SEPTEMBER 12TH AT 9:00 AM. 

 

OCT. 4, 2022 from 11:30 AM to 5 PM
at TechSolve Inc.

WHAT IS
MFG STRONG?

MFG Strong is the premier manufacturing summit for Southwest Ohio. Created by TechSolve, this event provides information on critical resources that our manufacturers need now to drive industry advancement in the United States. Rotating topics and themes annually allow MFG Strong to make resources more accessible to support sustainable growth, increase competitiveness, and boost Ohio’s manufacturing into the future.

2022 THEME: ROBOTICS & AUTOMATION

With a focus on robotics and automation, 2022 MFG STRONG will take a strategic look at how manufacturers can do work easier, faster, and more accurately than ever before. Whether you are new to the topic or have already started your digital transformation, MFG STRONG is a highly valuable experience with features from trusted industry partners.

During this immersive, half day event, hear from specialized experts as they share their insights on technology adoption readiness, scalable technology solutions, KPI and data management, and funding opportunities that make automation solutions more accessible for your business. You will also experience the capabilities of robots and data acquisition in real-time at TechSolve’s M. Eugene Merchant Technology Development Center.

Stay tuned as we release more information on speakers and topics in the coming weeks!

KEY TOPICS

Technology Adoption Readiness

Scalable Technology Solutions

KPI and Data Management

AGENDA

11:30 AM – 11:55 AM (25 min) – Check-In and Pick Up Lunch

12:00 PM – 12:10 PM – (10 min) – Welcome Message, David Linger ​

12:10 PM – 1:00 PM (40 min) – LEAN for Automation, TechSolve

10-minute break​

1:00 PM – 1:40 PM (40 min) – Getting Started with Robotics, KC Robotics

5-minute break

1:45 PM – 2:25 PM (40 min) – Robots as a Service, Formic

10-minute break​

 

2:35 PM – 3:35 PM (60 min) – Manufacturing Panel Discussion

5-minute break​

3:40 PM – 4:50 PM (70 min), Break Out – Tech Demo, Data Acquisition & Machine Utilization Presentation, Juxtum

4:50 PM – 5:05 PM – (15 min) – Technology & Training Funding Resources, TechSolve

5:05 PM – 5:10 PM – (5 min) – Closing Session and Grand Prize Giveaway, TechSolve

5:10 PM – Happy Hour Start

  •  

REGISTRATION

Subscribe to our newsletter for the latest MFG STRONG news